Aiga> Tala Fou> Faʻatomuina o le Hormal Accessity o le Alumini Nutride
December 15, 2023

Faʻatomuina o le Hormal Accessity o le Alumini Nutride

Alumini Nitride (Aln) O loʻo i ai uiga o le maualuga o le malosi, maualuga le faʻaaloalogia, maualuga le faʻamalosiʻau o le oona, ma mea lelei I le fanua o Crityral e suia ai, sima sipi ma afifiina mea na i ai i le afi i tausaga ua mavae, ma o lona faatinoga sili atu nai lo le alumi.


I totonu o le taua meatotino a Alumini Nirride, o le sili sili ona taua o le maualuga o le vevela o le fale vevela. E uiga i le le vevela o le togafitia o le ala o le Aluminin Narride, o le tele o suʻesuʻega na faia i le fale ma fafo, ma o se tulaga atoatoa o le faʻataʻitaʻiga na faia. O le auala autu o le: Vibration e ala i le lattice, o le, o le faʻaopopoina o le vevela ma le fesoasoani a le statce galu poʻo galu vevela. O iʻuga o le tele o Mechanic Mechanics e taʻu mai ai o loʻo mafai ona faʻagaioia galu o le attice o le faʻagaioiga o se vaega o se vaega, o le ppeonon. O galu vevela e maua foi le galu-fasi vaega o pese. Vevela-Faʻatau Phonons Faʻasalalau le Vevela Faʻapaʻu Atu ma Faamaopoopo Vibrasited i le va o radrated radical (atom, oona, poʻo le molela). Afai o le tioata o se inlatostomer ma se tulaga sili ona lelei, e mafai ona faʻaoʻo le vevela i le malulu o le tioata e aunoa ma se faʻalavelave tele. O loʻo faʻatautaia e le tamaʻitaʻi le faʻatonutonuina e Crysal Faʻaletonu ma Phonon o loʻo faataapeapeina e le Phonos latou lava.


Maʻeu, o le Humarmal Partment of Aln e mafai ona e maua ai le 320/2011, 'ua faʻauia le leaga ma le leaga o Aln, o le Polokalame o le Hormal a le 20000 . E mafua ona o le mea moni o le mea moni o le faʻatulagaina o mataupu faʻavae i totonu o le tioata e le mafai ona i ai se faʻafanua atoatoa tufatufa, ma e masani lava ona faalavelave i taimi uma i taimi nei.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Puletaofia © Copyright © 2024 Jinghui Industry Ltd. Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu