Aiga> Tala Fou> Faʻatomuaga o le laser tipiina ma le tusiupu faʻagasologa o le 96% Alumina Cloramic e suia
October 09, 2023

Faʻatomuaga o le laser tipiina ma le tusiupu faʻagasologa o le 96% Alumina Cloramic e suia

Alualu i luma Cerarac Plate H Avetu o tulaga lelei o le auto eletise eletise, sili ona maualuga uiga, lelei le faʻaaogaina o fua faatatau, ma le puipuia vailaʻau. Latou sili atu ma sili atu masani masani i le fanua o le a suia. Almina Cloramics o se tasi o sili ona lautele faʻaaogaina clamicics nei. Faatasi ai ma le faʻaleleia o le faʻagaioiga o le saʻo ma le lelei o le Almona Citimic o loʻo aoga tele metotia faʻa-masani gaosi faʻafitauli e le mafai ona toe faʻatinoina manaoga. E i ai i Tekinolosi tekonolosi le lelei o le fesoʻotaʻiga, le lelei, le lelei, ma le maualuga le saʻo, ma avea ma se tasi o le sili ona lelei galuega i aso nei.
O loʻo taʻua foi le laser i le le laser. O le auala o le Lao Aser e taulai atu i luga o le laufanua o le Almona Clamic e suia i le malamalama taiala, ma o le tali a le Ecofotherura. O le tumutumu o le pito i luga e fausia ai le tauaso pupu (grooves) e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi. Afai o le faʻamalolo e faʻaaogaina i luga o le laina laina o le nofoaga, ona o le mafaufau loloto o le popole, o mea e faigofie ona gau i luga o le laina tusi o loʻo saʻo e faʻatumu ai le fasi.

Schematic diagram of laser alumina ceramic scribing Surface and fracture morphology of scribed ceramic

I le Aser faagaoioiga o Alamona Craim, i le laufanua o le faʻataʻitaʻia ma le taugofie, fefaʻatauaʻi cossers ma alavai faʻaputuputu ma tauʻaveina tausiga tau le faʻatulagaina ma tauʻaveina tausiga o tagata asers. AlMana Cloramics ei ai se sili ona maualuga le faʻaaogaina (i luga o le 80%) mo CO2 Lasers ma le Wavelength o le 10.6 MM: Peitaʻi, pe a suia CO2 LISERS Coardoc, o le taulaʻi le vaʻai, e faʻatapulaʻaina le masini saʻo. I ni eseesega, fiva lareto impramic o se mea e mafai ai ona faʻatagaina se laʻititi fugalaʻau, ma le tele o laina faʻapipiʻi, lea e sili atu i le laina.

O le Alimina Chilec e suia ai le maualuga o le laser malamalama latalata i le galu o le 1.06 MM, e televave le tele o tulaga, ma le le talafeagai le mamafa o le gaioiga. Faʻaaogaina o uiga o le maualuga o le maualuga o le malosi ma le maualuga o le malosi o le qcw mode o le fraser con, o le mea e mafai ai ona faʻaaogaina le ea o le 1 MM Luga, faʻafaigofie le faʻaogaina o tekonolosi ma faʻaititia le tau o le faʻagaioiga.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Puletaofia © Copyright © 2024 Jinghui Industry Ltd. Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu