Aiga> Tala Fou> Aisea e mafai ai e le Alminin Nitride Terride?
January 20, 2024

Aisea e mafai ai e le Alminin Nitride Terride?

E tusa ai ma le sili atu o le maketi o suʻesuʻega, o le plabal plaram o loʻo aʻafia ai le tele o le maketi i le 2021 o loʻo tupu i le averesi o tupe maua i le 2029 Mo le sima lea, o loʻo iai le tele o le maketi, ma eseese ituaiga o maketi, aemaise o manaʻoga o ituaiga o oloa autu.


Ona o le saoasaoa o le atinaʻeina o le malosi fou ma eletise eletise, anufe ma DBC Mediballing ua suia malosi i le apalai o le IGBT; Ua fiafia le DPC e le Pare-Pule Tauva i le maketi; HTCC ona o le leitio taimi, militeri alamanuia e ave le tuputupu ae o le tuputupu ae; O le electrostatic sucker faʻaaogaina i semponductor silig-bofers o se mea taua o le LN fausaga vaega. E mafai e Aln manaoga o le a faʻaauau le manuia mai le sili atu ona tuputupu aʻe le palepanductor ma maʻi fou o maketi.


Faatasi ai ma le saoasaoa atinae o le eletise eletise i tausaga talu ai nei, o le maketi mo le alumini nimride popū i Saina o le a faʻamalosia ai le tele o le a o le toto e tusa ma le 5,600 tone e 2025. O le gaosiga o le atunuʻu o le almininum ditride e le mafai ona ausia le maketi maketi, ma e mafai e le efuefu ona ofi i le faʻauluuluga. Peitai, o le faʻateleina o le suʻesuʻega o le atunuʻu, o Olioli nimati o tapenaga aʻoaʻoga faaauau pea, maualuga uiga. O le tala o loʻo sosoʻo mai o le a faʻamatalaina ai le mafuaaga o le Aleamina Norriones mea e mafai ona tu i fafo i le atunuʻu o le aiga.


1. O le tulaga sili ona lelei o le Alumini Nitride:


Ona o lona sili ona lelei o le fale vevela ma le sili atu le lelei o le faʻaaogaina o le sili sili ona fetaui ma le silikini, o le Alminitus Nitride ua avea ma mea e sili ona popole ai i le fanua o le eletise i le fanua o le eletise. Alumini Nutride o se Herxanonal Crystalline Zincite Coverands Conding Cormanding, o le Dorpermal Drawression Matremal. E le gata o se mea lelei mo le afifiina o le augatupulaga o le vevela o le vevela o le faʻapopoleina ma masini eletise, pei o le vevela o loʻo faia, o loʻo faʻatautaia ai le operani. etc., faʻatasi ai ma le lautele o le talosaga.

O le microstruction o le Alumini Nirride o loʻo fuafuaina lona sili ona lelei o le fale vevela ma le faʻamalosi, vaʻai i le ata 1.

Microstructural of AlN ceramic

E tusa ai ma le suʻesuʻega "o le lafoina o nofoaga ma le faʻasalalauina o meatotino a le Alumini Nirride", ona o le laʻititi atotui, lelei o le laʻau, o le mea lelei o le al-n o loʻo faʻatinoina Malosiaga, ma Coving Fraine Toe Fesuiaiga i Phonon Spulter Transferction masini. Ma o se ln mea o loo i ai lelei le malosi o le fale gaosi atu i lo le le-me-me-meedacks mea, i le faaopoopoina o le ln o loo i ai le faalumaina lelei.


2. O le malosi o le Ondauces o le Alumini Nitride


E tusa ai ma le suʻesuʻega o le "alualu i luma i le suʻesuʻeina o le faatosinaga o mea o loʻo faʻatautaia ai le saogalemu ona o le malosi o le a-ln, a o aga masani Suia mea e pei o le al2o3 e lautele lava ona o latou maualalo le afaina o le fale maloloina. O lona tau e tusa ma le 1/5 o le ln charamics ma le laina o le laina e le fetaui lelei e le fetaui ma le SI, lea e le mafai ona ausia le manaʻoga moni, vaʻai i le ata 2.

Properties comparison between AlN and Al2O3


O le Humarmal Puleaina o Bo ma Sini Clomic o loʻo matua maualuga lava, ae o le gata o le pi e maualuga ma o le faʻamaʻi o Sic e mativa. O se ituaiga fou o le maualuga o le vevela o le galue chramic derramics, o le ln ei ai uiga o le sili atu o le vevela , Sic ma boo mo le faʻaeletoroni a le faʻaeletise, vaʻai i le laulau mo faʻamaumauga faʻapitoa. laupepa o le tele o tusitusiga faapitoa


O

Mea taulima ioe


Suia


Al2o3


Sic


Beo


DANSEL

(G / CC)

3.26 3.9 3.12 2.9
le Humarmal

Accessivity

( W /

Mk i
le

25

)

170 ~ .3

Vevert Space

1 x 10 ^ 3 J / (KGIZ K)

0.75 0.75 - 1.046
Moh Smart (GPASH DOVERCEDED

(

GPANDOC

DOVERCE
(

MPACTBED

AMPACTER

( DPASHD AMBANDS

(

MPACK )

8.8 9.3 40 6.7
VAINE TOTOGI
( Ohm.cm i le 25 ℃)
> 1 x 10 ^ 14
> 1 x 10 ^ 14
> 1 x 10 ^ 15
> 1 x 10 ^ 14

Oona pe leai


Leai


Leai


Ioe


Leai




Jinghui O le alamanuia o se tagata faigaluega faapolofesa o le tomai faʻapitoa ', matou te faʻapaʻiaina i le gaosia o ituaiga eseese o le auvae o loʻo silia ma le 15 tausaga. Matou te talitonu o le a e mauaina se fofo lelei mo lau poloketi.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Puletaofia © Copyright © 2024 Jinghui Industry Ltd. Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu