Aiga> Tala Fou> Mea ma uiga o Citiramic e suia
January 06, 2024

Mea ma uiga o Citiramic e suia

Faatasi ai ma le alualu i luma ma atinae o tekinolosi, o le taotoga i le taimi nei, galuega le totogi ma le taimi i masini na faasolosolo lava ona maualuga. Ina ia mafai ona talia le talitonuina o masini ma maʻitaga, maualuga manaʻoga ua tuʻuina atu mo chip crabriers. Ua auiliiliina lautele e Cerarac i nei fanua ona o a latou mea lelei o a latou nofoaga o fale gaosi oloa a lo latou lafumanu.


Ile taimi nei, o mea masani o le auvae e faʻaaogaina i Ceramic e suia ai: Almina (Al2o3), Aliminis Nitride (SIMIDS) ma Bercy4).

Ma le fia


Le amio mama o le

fale le atoatoa


(W / KM)

AOFAIGA O LE FAʻAFEFEAʻI MANUIA

LE MAFAUFAU FAʻAVAVAU FAʻAPITOA

(KV / MM ^ (- 1)

) puʻupuʻu com
al2i3 99 10 sili ona lelei gaioiga,
Tele o polokalame lautele lautele
Aln 99%
150 8.9 15 maualuga faatinoga,
Ae o le tau maualuga
beo 99% 310 6.4 10

Powder ma le sili ona oona,

tapulaʻa e faʻaaoga ai

Si3n4

99 % 106 9.4 100
0 0.7 na o le talafeagai mo le maualalo-masani


Sei o tatou vaʻai i faʻamatalaga puʻupuʻu o nei 5 alualu i luma cerampecs mo le faʻaaogaina e pei ona mulimuli mai:

1. Alumina (Al2o3)

Al2o3 Homogenous polycrystals mafai sili atu nai lo le 10 ituaiga, ma o le autu o ituaiga o ituaiga o ni ituaiga: α-Al2o3 ma zta-Al2o3 ma zta-Al2o3 ma zta-Al2o3 ma Zta-Al2o3 ma ZTA-Al2o3 ma ZTA-AL2O3. I totonu o latou, α-Al2o3 o loʻo i ai le pito sili ona maualalo gaioiga ma o le sili ona mautu i totonu o le fa o ituaiga autu o ituaiga, ma o lona iunite o le faʻasologa o le Horsomonm. α-Al2o3 fausaga e fufusi, o le corundum fausaga, mafai ona o gata i le vevela vevela uma; A taunuu mai le vevela 1000 ~ 1600 ° C, isi tagata eseese o le a le mafai ona suia i le α-Al2o3.

Crystal struture of Al2O3 under SEM
Ata 1: Crystal microstrutrut o Al2o3 i lalo o le sem


Faatasi ai ma le siʻitia o Al2o3 o le tele o vaega ma le faʻaititia o le tioata tutusa tioata vaega, o le Hermal Pulea vave, ma pe a o le Almal Cractives e faaluaina 90%.

E ui lava o le faʻateleina o le vaega tele o Al2o3 e mafai ona faʻaleleia atili le faʻatinoina o le avea o faiga tauleleia o le faʻatamaia o le Faigamalo, e tau le tauaaigaina atu i se faʻaopoopoga i tau gaosiga.


2. Alumini Nitride (Aln)

Aln o se ituaiga o kulupu ⅲ-(V Faʻafitauli ma le fausaga o le wourzite. O lona iunite sela o Aln4 Teeraeron, o le mea e aofia ai i le hexgonal crystal system ma ei ai malosi fusi, o lona uiga e sili ona mafai ona lagolagoina. O le faʻaliliuga, o lona matata o le 3.2611G1 Suia e mafai ona oʻo i le 150W / (M · K · K KHA), e sili atu nai lo le 5 taimi o le al2o3. O le le lelei o le le lelei o le 3.8 × 10-6 ~ 4.4 × 10-6 / ℃, e fetaui lelei ma le le lelei o le SIMODUDUCC SHIPESS.

AlN powder

Ata 2: Powder o Alumini Nitride


Aln CermicCs e maualuga atu le malosi o le HIMRAMAL LE MAFAI ONA FANUA, e faasolosolo ona suia al2o3 chramics i le maualuga malosi eletise ma isi masini talosaga manaomia. O Aln Ceramics o loʻo manatu foi o le sili ona fiafia i le malosi o le livi o le eletise eletise eletise eletise totogi


3. Inisini Nitride (si3n4)

SI3N4 o se mea e sili ona faʻamalosia ai le faʻamalosi ma le tolu o crystal fausaga: α-si3n4, β-sir3n4. I totonu oi latou, α-si3n4 ma β-SI3N4 o le sili sili ona masani ai ituaiga o ituaiga, ma le fausaga fausaga. O le Humarmlul Offidity of Systanel Crystal SI3N4 mafai ona ausia 400w / (M · K KI). Peitaʻi, ona o le vevela o le vevela, o loʻo i ai ni faaletonu o se faʻaletonu e pei o le avanoa ma le faʻauiga moni, ma le faʻamalosia o tagata phonnics o le 20w / (MIDA) . E ala i le sili ona lelei i le vaega o le faʻavae ma le faʻanoanoaga, o le fale vevela na oʻo i le 106W / (M · Kob). O le le lelei o le faʻaaogaina o le SI3N: e tusa o le 3.0 × 10-6 / c, e fetaui lelei ma SI, Sic ma Gas Skiral e suia ai ni mea manaia

Si3N4 Powder
Ata 3: Powder o Silkon Natride


I totonu o le o loʻo iai Citirax na suia, Si3n4 Ceramic o loʻo manatu o le sili sili ona lelei chramics, o le malosi o le malosi, faʻaaoga le maualuga o le vevela ma le afaina o le eleele. I le taimi nei, e alofagia i luga o le IGBT module afifiina ma faasolosolo suia al2o3 ma Aln Cemirac e faasoaina.


4.Sillicoton Carbde (Sic)

E tasi le Silssil SIC ua taʻua o le lona tolu augatupulaga o sembundouctorm mea, sa i ai le lelei o le tele o vaega o le va o le vatao ma maualuga eletise eletise ma maualuga eletise.

SiC powder
Ata 4: Powder o Inisini Carbide

I le faʻaopopoina o sina vaega laititi o Boo ma B2O3 e faʻaopopo ai lona teteʻe i le itulagi e sili atu nai lo le 98% o le 98% o sika o le 98% o sika o le 98% o sika o le 98% o le 98% o sika o le 98% o sika o le 98% o le 98% o sika o le 98% o sika o le 98% o le 98% o le 98% o sika o le 98% o sika o le 98% o sika o le 98% o le 98% o sika o le 98% o le 98% o sika o le 98% o le 98% o le 98% o sika o le 98% o sikalati o le 98% o le 98% o sikalati o le 98% o sika o le 98% o le 98% o sika o le 98% o le 98% o le 98% o sika o le 98% o le 98% o sika o le 98% o sika o le Atua. O le Humarmlul Puleaina o Sic Cermics ma le Mama Mama o le sauniaina e isi mea e faia ai ni mea ese atu ma faʻaopoopoga o le 100 ~ 49000 / (Mae) i le vevela vevela. Aua o le Dreenperric Universic of SIC Cermics e matua tele lava, e mafai ona talafeagai mo masani-masani-masani talosaga, ma e le talafeagai mo masani masani.


5. Beryngia (Boo)

O le Boo o le Bourtzite fausaga ma le sela o le cubic crystal system. E maualuga le maualuga o le pule o le vevela, bo tele o le 99% boo chramics, i le potu vevela, e mafai ona mafai e le potu vevela o le al2o3. E le gata i le maualuga o le vevela o le vevela fesilaʻila, ae e maualalo le 'aiʻaina o meaʻai faifaipea ma le leai o se manatu o le tino o le malosi o le eletise.

Crystal struture of BeO Ceramic

Ata 5: Crystal fausaga o berylli


O le Heart Humarmal e faʻatautaia ma le maualalo le leiloa o le pi o loʻo mamao ese aʻiaʻi e isi mea masani, ae o le boo e matua manino lava o le oona.


I le taimi nei, o le masani masani masani masani tagata e suia mea i Saina e tele Al2o3, Aln ma Si3n4. O le sima lea na faia e le LTCCCo tekonolosi mafai ona tuʻufaʻatasia vaega tuʻufaʻatasi e pei o toe faʻatulagaga ma faʻaaogaina i le tolu o itu. I le faʻatusatusaina i le tuʻufaʻatasia o semicounductoctors, o le mea moni o masini, ltcc e maualuga-dens-dencraty boarectactact mafai ona gafatia.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Puletaofia © Copyright © 2024 Jinghui Industry Ltd. Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu