Aiga> Tala Fou> Faʻatomuaga i New Ravid Seady Shieter Tekonolosi mo Faʻagasolo
January 20, 2024

Faʻatomuaga i New Ravid Seady Shieter Tekonolosi mo Faʻagasolo

O le vave saoasaoa agasala i le aluga tekonolosi o le Cramics fou o se ituaiga o mea masani, o loʻo iai le lelei i mea lelei e fofoa. O nei gaioiga fou e mafai ona alualu i luma le tuʻugamau o tulaga o le taʻaalo, e pei o oe lava- faʻalauiloaina o ia lava maualuga maualuga , etc.


Muamua, o le vave vave agasala ai moa tekonolosi mo agaii luma le masani ai o loʻo faʻaalia i saoasaoa tele o saoasaoa. O metotia masani masani o sauniuniga, e masani ona manaʻomia se umi o gaioiga o faʻanoanoaga, ae o le New vave vave o le agasala tekonolosi e mafai ona faʻamaeʻaina le gaioiga puʻupuʻu i se taimi puʻupuʻu. O lenei anapogi vave e mafai ona faʻaleleia atili le lelei o le gaosiga, puʻupuʻu gaosiga o le taamilosaga ma faʻaitiitia ai le gaosiga tau.
Schematic diagram of SHS sintering


Lua, O le vave vave agasala o le tekonolosi o tekonolosi o faapitoa ofisa e mafai ona tapena i mea faimarani. O auala o faʻa-afiafi taʻitasi o auala e fesoʻotaʻi e mafua ai po o ni vailaʻau ma ni faʻaletonu, e mafua ai le faʻaitiitia o le malosi ma le ofuina o le teteʻe atu i mea taua o mea. Le New vave tuuaia Tekonolosi, i le Faʻatonuina o le vevela vevela ma le taimi, e mafai ona faʻatino Ceraratic vaega maualuga ma faʻaleleia atili ai ana masini.


I se isi mea, o le vave vave o le agasala i le amataga o le Lomi Lotoa o loʻo sili foi ona lelei meatotino taulima. O mea masani masani e masani ona faʻaalia e ala i le taupulepulega ma le maualalo malosi, e faʻatapulaʻaina lo latou faʻaaogaina o latou o loʻo faʻaaogaina i fonotaga inisinisina. O Mea e mafai ona saunia ai le saoasaoa o tekinolosi sili ai ma le faigata, o loʻo iai nei avanoa ole talosaga apili mea, niteti ma isi fanua.


I le taimi o le vave vave vave agasala i tekinolosi, o loʻo maua ai le lelei, tamaoaiga ma le faʻamalieina o mea o le anapogi vave, o uiga lelei o le taulaga. O le faʻaaogaina o lenei tekonolosi o le a faʻalauiloaina ai le atinaʻeina o mea faʻapaʻialoga, Faʻateʻa a le avanoa i vaega eseese, ma saunia nofoaga fou mo le atinaʻeina o fanua inisinia.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Puletaofia © Copyright © 2024 Jinghui Industry Ltd. Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu