Aiga> Tala Fou> 4 Ituaiga o Medillized Clamics
January 20, 2024

4 Ituaiga o Medillized Clamics

Ona o le eseʻesega i le vevela o le faʻalauteleina i le va o le uʻamea ma uʻamea mea, o mea e lua e le mafai ona ausia tulaga maualuga o fesoʻotaʻiga. O le mea lea, e manaʻomia muamua le atia i le SIMETER poʻo le teuina o se vaega o le uʻamea ata i luga o le sitaili. O lenei faiga ua faaigoaina o faʻailoga Koriʻoa , ma le lelei o faʻavaivaia e aafia ai le malosi ma le malosi o le faʻamaufaʻailoga o le vaega o loʻo i ai. Ae o lea, o lenei faiga e faʻaogaina lautele i le tele o fanua e pei o le tui puipuia o le komepiuta, vaneina i le va o tekonolosi.

Metallized Ceramics-1


1. Faasao Cermic Cuslarator

Medibazed Cermic Conramtors e masani ona faia i le Alumini Oxide, Zirconium oxide, Almininum nutride ma Berylly Oxide. O le metallic soar o le a teuina i luga o le ata faʻapitoa o le tino faʻataʻitaʻi e maua ai le sili atu i le uʻamea, cerammic i le cerammic e faʻafeiloaʻi ai ma le faʻamoemoega ma le faʻamoemoega ma le faʻamoemoega ma le faʻamoemoega ma le faʻamoemoega ma le faʻamoemoega.

O loʻo faʻaogaina lautele Metric Cramic Cuslactorator i Vreoum faʻalavelave, Voluum Captors / Thersars, Kaled Discarges, o le Norty Tubes, Parttud of Tubles, Parttud of Tubes Sweeghs, Parttud of Tubles, Parttud of.


2. Vreutum Cerarac vaega

E pei ona faʻaalia i le ata, o le vaega o le speruum cirmora vaega o se almolina chramic friumum ki fale, o loʻo faʻaaogaina i le fanua o le eletise eletise.

O lana galuega autu o le mea sili lea ona mamafa o le faʻaputuga tino i le faagaau, o le auala faʻafefeteina e mafai ona vave tipiina le uati o le proctie. Puleaina o le mana grid e aloese ai mai faalavelave ma faalavelave.

O le fesuiaʻi faʻataʻitaʻiga o le tube e iai faʻamatalaga o le malosi faʻaola, faʻamautu, lapoa, tele, faʻateleina gaioiga ma leai se filogia, masoa. O loʻo faʻaaogaina i le faʻasalalauga



Vacuum Ceramic Component
O le faʻamatala o se tasi o le sili ona lautele faʻaaogaina masini eletise eletise i tafatafa o le eletise eletise. E faʻaaogaina lautele e pulea ai e le taʻavale amata, vaʻa, moli, eletise ma faʻamalama, tagavai, ma otometi faʻasaologa, etc system.

Medillized Cermics Sondulator faʻaaogaina i le toe foʻi ma nisi o ana oloa o loʻo faʻaalia i le ata saʻo. O le sitaili ia teʻi e fusia ma faʻamaufaʻailogaina. O le apoapoaʻiina e le SPRAPER e le maualuga-voltage ma maualuga-maualuga matagaluega o loʻo fesoʻotaʻi i le eletise. A o le maualuga-voltage dc reaty ua suiina ma avega, o le arc e faia. O le ARC ua vave ona tineia i le malu ma luga o le alatele o citimics. Faʻamutaina le afi puʻupuʻu na mafua mai i le eletise eletise i totonu o le malae vaalele, ma ia mautinoa le saogalemu o le saogalemu ma le tautua olaga o le taʻavale atoa.

3. Faagatoa Cemic Ricle
Metallibed Clamic Ring e masani lava ona faia mai le maualuga amio mama alminati, tele aofia ai 95%, 99% Aluminum Oxide. E pei o le ofo a le Alimora Chitrac Corracrac e sili ona lelei i le malosi o le malosi, sili ona malosi le malosi ma le lelei o le a o le cerarac o loo masani ai i totonu o chractac i luga o le chractac i luga o le con-voltacs, maualuga o le cermic i luga o le cher-veratage, o nofoaga maualuluga .

O le sili ona tele ituaiga o metallizam o loʻo avea ma tino sili ona o le tino ma le molybdeanum / manganese (mo / mn) faʻaʻaisa, lea o le a mulimuli mai o loʻo mulimuli mai i ai. O isi mea e maua mai ai o loʻo avanoa o loʻo avanoa e faʻafeiloaʻi ai mea e mafai ai, pei o Silver Spever (Ag) Plating i luga o le Parmal Part.

Faatasi ai ma a matou talafaatusa o le gaosiga faaletulafono, ua mafai ai ona tatou maua ni eseesega eseese mai le laititi mai le lapoʻa i lapoʻa-lapoʻa, o loʻo i ai pea le atoatoa o le kapeti s Notre tulaga.

Metallized Ceramic Ring

E pei ona faʻaalia i le faʻatusa, o le mama o le mama cordic mama o loʻo faʻaaogaina e pei o se crarac faʻailo fesoʻotaʻiga, o le a se taua taua i luga o le taʻavale. A o le maualuga-voltage dc reaty ua faʻatau atu ma avega, o le arc e gaosia, ma o le ceramrac uaumu o le a malu ma luga i le taimi. Faaputu le arc ma faia vave.

4. Faaputu Malatak Tube
O le vaega autu o Medillized Ceramic tube nai lo masani masani o le faʻaaogaina o uʻamea uʻamea i le vaega filifilia o le tino faʻataʻitaʻi o le tino sima. Faatasi ai ma le faʻaaogaina uʻamea faʻapipiʻi i luga, e mafai ona iloa le vaevaega o le vaʻa i le va o le tupua chiub tube i uʻamea, ceramoc faagaau. O le uamea ata tifaga o le a faʻapipiʻi i luga o pamupatu o loʻo fufusi i lalo o le maualuga o le vevela. Ona mafai lea ona fusifusia e le ceramic tubes ma le kovar, stinless steel vaega tuusaʻo faʻatasi.

Metallized Ceramic Tube
Ina ia mafai ona faʻateleina le le talafeagai i le Brazing Providge, i ni tulaga masani, o se isi faʻailoga o le a ufiufi i luga o auala, e aofia ai ni faʻailoga nila, e aofia ai ni faʻailoga o le auro.

I le maketi talu ai nei, Almina Medicalling Cermic Tube o se tasi o sili ona lautele vaega faapitoa. O ni vaega o le maualuga o le umiaina o le malosi, e sili ona faʻamalosia le eletise eletise ma le malosi.

O nisi taimi, o le maualuga o le saʻo tulaga e manaʻomia e mafai ona maua ai le faʻamoemoe lelei. Ma le matou fale faigaluega i totonu o le fale, ua mafai ona matou faia le faapaologa o le faapaologa pei ona mafaufauina e ala i le tagata faatau.
Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Puletaofia © Copyright © 2024 Jinghui Industry Ltd. Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu