Aiga> Tala Fou> E te iloa le taua o le polesi mo le alualu i luma masani?
January 20, 2024

E te iloa le taua o le polesi mo le alualu i luma masani?

O le taua o le soloia o loʻo faʻaalia lelei lava i le fausiaina o tulaga muamua, lea e faʻapea o se matafaioi taua i le faʻaiuga, uiga ma foliga o le faʻaumatiaga oloa. O le faʻaleagaina o le mafuaʻaga o le faʻauiga ma aveese le ata o mea leaga, Burs, fasimea ma isi le tutusa i luga o le foliga o le sili ona lelei .


Ceramic shaft


O loʻo i ai ni mea lelei e mafai ona i ai i mea nei o loʻo i lalo o le sili ona alualu i luma

① luga o le tele:

E mafai ona aveese le talatala ma le le mautonu o le laufanua o le ceramrac mea e ausia ai se maualuga maualuga luga. E taua tele lenei mea mo mea e pei o vaega o loʻo i ai, aser vaega, semicondu, matc., ona o le 'elefaʻai o le a aʻafia ai i le ala lelei o le a aafia ai le wom. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taua o le faʻataʻoto mo faʻailoga faʻapitoa o foliga vaaia.


O le alualu i luma mea na faʻaaogaina i le fanua oppical, o le lelei tulaga ma meatotino o le optim clamiccs e mautinoa lava afaina ai latou galuega ma talosaga o masini mulimuli. O le taua o le pona o le mea lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le lelei, faʻaitiitia malamalama malamalama ma manatunatu loloto, e faʻamalosia le malamalama lelei, atoa lelei. O isi mea e mafai ona faʻateleina ai le ofuina o le ofuina o le faʻaaogaina ma le afaina o le ofi o le sili o le poto, ma faʻaleleia lona mautu ma le tumau i siosiomaga faigata. O nei uiga iloga e mafai ona avea o ni pepelo faʻapitoa e faʻatino lelei i laufanua o masini faʻapipiʻi, user tekinolosi, iloiloga o le lelei ma le loloto o talosaga.


② tele ma foliga saʻo:

Ina ia fesoasoani i le Ceramic Project All All Actiorous tele ma foliga sao. I le puleaina o le gaosiga o faʻamatalaga ma tekonolosi i le faʻasologa o gaioiga, o le fesoʻotaʻiga saʻo ma lelei o oloa i Ceramrac e mafai ona e faia ai faʻamatalaga manaʻoga.


③ luga o le mafolafola:

Aveese le patupatu ma faʻanoanoa i luga o le laufanua o le cerammic oloa e faʻaleleia ai le lalagaina o le mafolafola. O le alualu i luma o le laualuga o loʻo mafai ona faʻaititia ai le faʻafesoʻotaʻiga o le faʻamalosi ma feteʻenaʻi i le va o le oona o le ala o faʻasalalauga ma le oloa luga, ma faʻaititia le ofu ma le ofu tipi i le sili atu o le chitac. O le mea lea, o le poletimika o loʻo i ai ni oloa sili ona lelei i luga o le laualuga o loʻo masani ai ona leaga le teteʻe. This is critical for applications that require highly flat surfaces such as precision ceramic structural parts, ceramic seal components, etc., to ensure their performance and reliability.


④ O isi tulaga lelei ma ofuina le tetee:

O le poleging e mafai ona faʻaleleia atili le tulaga maualuga o le tele o mea masani, faia o latou stemother ma sili atu le mālie. Lavea lamolemole faʻaititia le faʻamalosi o le faʻaaloalo ma le tausisi i ni vaega galulue faʻatasi ai, faʻaititia le ofuina ma le leaga o le mea leaga. E mafai foi ona aveesea le polesing o le microscopic tumutumu ma le malosi o le luga, faʻaititia le moli ma faʻamama ai vaega, ma faʻaleleia le teteʻe. E taua tele lea mo nisi talosaga e manaʻomia ai le ofuina o le teteʻe ma le lelava o loʻo i ai i totonu o le fai togafiti ma ceramrac ua tipiina mea faigaluega.


O le matou fale e ofoina atu se filifiliga o le polesing auala mo le masani ai, o le sili sili ona lelei pe a uma le tuuatoatasi togafitiga e mafai ona ra0.05.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Puletaofia © Copyright © 2024 Jinghui Industry Ltd. Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu