Aiga> Tala Fou> E fai le ofu o Cermic Comprac.
January 20, 2024

E fai le ofu o Cermic Comprac.

Ceramic disc disps e masani ona faʻaaogaina i totonu o le faletaele faʻamau switches. O mama mama o sima e aofia ai se pepa feaveaʻi ma se pepa faʻatusa ma avea ma vaega autu o le vaega o le faʻamaufaʻailoga. Faatusatusa ma maa faʻatamani faʻamau, o faʻailoga sitaili e sili atu ona umi ma e sili atu le lelei o le faʻamauga. Ae ui i lea, o laina o tagata faimamago e mafai lava ona ofuina i le tele o taimi.


O le lua faʻafesoʻotaʻi luga o le 'upega tafaʻilagi pepa ma le static faʻapipiʻi e masani ona sologa lelei i luga, lea e mafai ona aveeseina le kesi i le ogatotonu ma le faia o se mea e fetaui lelei ai. I totonu o le manatu, e leai se ofu. O le mea moni, o le sima o le sulu plete ua ofuina. O le mafuaʻaga autu o le vai e mautinoa lava o loʻo i ai le mama ma le vaega o le vaega o ituaiga eseese. Ina ua liliu le a alatoto fai ma fafo ma tape, o nei mataupu o le a aoina ni vaega eseese i luga o le maualuga o le suavai. I le taimi lava e tasi, o nei vaega o le a faia foi i luga o le aluga o le ipu ma le static plate, ma o le taʻotoga ma lapisi i luga o le pepa e lua, mafua ai le vao o le pepa faʻamau faasolosolo ona fai. Laei o le a mafua ai le lelei o le faʻatinoga o le faʻapipiʻiina o le faʻamaufaʻailoga e faʻaititia ai, o le mea lea e ono mafua ai le ie na teʻaina. Pe a O fea e mafai ona toe faʻaleleia o ia e Fasuto e ala i le suia o le Faʻailoga o Cerarami.

Ceramic seal disc



Ae ui i lea, o fusipaʻu e fai ai simali lemu nai lo paʻu o paʻu. E masani ona 95% Alimini Paracrac Delige, o loʻo sili atu le maualuga ma faʻaaoga le le onosaʻi ma e mafai ona sili atu le teteʻe ma ofuina. O le mea lea, faʻamaufaʻailoga o faʻasologa masani masani ona iai se tausiga olaga nai lo paʻu paʻu.


Ina ia faʻalautele le tautua o le tautua o le ceramic faʻamaufaʻailoga, o faiga nei e mafai ona faia:

1. Faʻamamaina le Facet e le aunoa e puipuia ai le faʻamalosi ma faʻasoaina o le mataupu mai le faʻamalosi atu i luga o le lotoa o le faʻamaufaʻailoga ma faʻaitiitia.

2. Aloese mai le liliu o le Fasus i luga ma le malosi ma le malosi sili atu e faʻaititia ai le faʻailoga o le faʻafanua i luga o le chitrac o loʻo faʻamaufaʻailogaina.

3. Ia siaki soo pe o le Faucet e le fiafia. Afai e i ai le suavai o le vai, sui le fusipaʻu i le taimi.


I se faapuupuuga, e ui lava o le cramic faamau o loʻo ofuina e laʻititi ona laei-onosai, o le a afaina pea i le taimi o le faʻaaogaina umi. O le mea e tatau ona tatou maitauina i ai, e mafai ona faʻalauteleina lana auaunaga olaga ma ia faʻatumauina lelei lelei le faʻatino o le faʻamaliega.


Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Puletaofia © Copyright © 2024 Jinghui Industry Ltd. Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu