Aiga> Tala Fou> O le tulaga o loʻo i ai nei ma aga masani o le International Electronic Ceramics Art Tekinolosi
January 20, 2024

O le tulaga o loʻo i ai nei ma aga masani o le International Electronic Ceramics Art Tekinolosi

Mai le tulaga faʻatekinolosi o le lalolagi faaeletoral centrol o pisinisi, Iapani ma Amerika o loʻo i se tulaga taua i le lalolagi. I totonu o latou, Iapani, faatasi ai ma lona muai faatulagaga tele ma le faatulagaga i le faiga tekinolosi, e i ai le tulaga maualuga i le lalolagi faatanoalepele, tala mo le 50% o le Lalolagi Faatolotoga. O le Iunaite Setete o loʻo i ai le malosi malosi i toleniga ma mea fou atinaʻe, ma totogi le tekonolosi o oloa ma talosaga i lalo o le militeri, e pei o loʻo faʻaaogaina le paso i lalo ole militeri,. . I se faʻaopopoga, o le vave atinaʻeina o Korea i Saute i le fanua o faʻatekonolosi o loʻo tosina atu ai.


1. Mulalayer Claramic Campation (MLCC) Alamanuia

O le vaega autu o le vaega o le komepiuta o le au faaeletonika o le pasi faaeletonika vaega. Mlcc o se tasi lea o le tele o faʻaaogaina vaega, tele faʻaaogaina i ituaiga uma o le masini eletise eletise, feufagu e aofia ai le faʻaogaina o mea totino, fesootaiga, komepiuta ma isi atinaʻe. O loʻo nofoia le tulaga taua o le tulaga o le lalolagi i le faʻavaomalo o le gaosiga o le gaosiga a le atunuʻu o le 10% i le 15% i le tausaga. Talu mai le 2017, ua tele tau faʻateleina mo le MLCC oloa ona o le sapalaiina o le sapalai ma le manaʻoga.


Multilayer Ceramic Capacitors


Iapani o se tagata taua tele o le lalolagi o le lalolagi, ma Iapani Nurata, Kyocera, Tayo Yuden, TDK Breatal Sasang Co., Ltd Korea's Sassang Boang (Semuco) ma Saina Taiwan Huaxine Tekonolosi Co., Ltd., GoEju Co., ltd.

O le autu o le atinaʻe o le MLCC o se laʻititi lea, o le tele o vaega, manifinifi, faʻavae metatane ma maualuga le talitonuina o le faʻavae o le eletise i totonu o tausaga talu ai. O le faʻaaogaina o le faʻavae o loʻo i totonu o le Sounter Conrodes o le auala sili ona aoga e faʻaititia ai le tau o le MLCC, ma le sili atu o tupe tewelization o le faʻavae o le maualuga Na maeʻa le Iapani o le atinaʻeina o lenei tekonolosi i le amataga 213 seneturi, ma sa tumau pea lenei taʻitaʻi a le lalolagi, ma lona tele o le lalolagi. O le Minititurization o le tele e masani ona avea ma masani masani i le atinae o MLCC. Faʻatasi ai ma le faʻateleina o atinaʻe o mea tau faʻapotopotoga i le itu o minimarization ma fetuʻutuuga, oloa faʻaleleia atili, ma le manaʻoga mo le tekonolosi oloa o le tekonolosi vaega o conramic . I lea taimi, kamupani Iapani o loʻo i le tulaga maʻaʻaga i le lalolagi, ma le mafiafia o le MLCci Monokalata na gaosia e le 1μM, o loʻo oʻo i le tulaga maualuga o Mactare o le L..3 μm. O le faavae o le Darklencletric manifinifi-laina o le manifinifi o le desperperperper. A o le tasi vaega o le mafiafia o le maualuga-agavaʻa manifinifi o le MLCC vaega ua faamuta faʻaitiitia, ina ia mautinoa o le faʻatuatuaina o vaega o MLCC Couporte i le 80 ~ 150nm. O le lumanaʻi atinaʻe tulaga o le sauniaina o kalama o le Barinam o loʻo i ai ma le tele o le tele o le Crystal vaega o le MLCC Dieter.



2. Chip Inductor Art

Chip inductctors o le isi ituaiga o le au paketi faaeletonika i se aofaiga tele o manaoga, ma o le sili ona faigata o le tolu vaega o chictics (Ferrite). Ae o lea, o le aofaʻiga atoa mo tagata faʻasalalau vaʻalele ile lalolagi e uiga ile 1 fa fa Kerisimasi, ma o le faʻalelalolagi o le tuputupu ae e sili atu i le 10%. I le atinaʻeina ma le tuʻuina atu o chip interstors, o le oloa a Iapani o loʻo faʻatinoina i le 70% o le lalolagi atoa. Faatasi ai ma i latou, Tdk-epc, Murata ma Mintrap Co., Ltd. e masani ona taulimaina okinolosi-pito i luga. E tusa ai ma le alamanuia atamai network (IEK) o fuainumera maketi, TDC-EPC, PTRAP Co., Ltd. O tulaga autu i totonu o le atinaʻeina o uta e aofia ai le tamaʻi lapoʻa, maualuga tele, malosi maualuga, maualuga agavaʻa, mautu mautu ma maualuga le tulaga. O le autu o le tekonolosi o le malie malie maneta funrite ma auala auala ma maualalo vevela o le susu.


3.Ihigh force force stizoeccorc claratics alamanuia

Piezoecleric Clamics o se taua tele o le malosi o le malosi mea ma sili ona lelei eletise eletise. E faʻaaogaina lautele i faʻamatalaga eletise, eletise eletise eletise, Otometi ona faʻatonutonu, Mems ma tagata bIOmita ma mea fai mea fai mea totino. Ina ia mafai ona faʻamalieina le faʻaaogaina o mea manaʻomia, o loʻo atiaʻe masini pizooriclecrictric devices i le itu o le Sili ollailay, Chip ma Minitatization. I tausaga talu ai nei, o nisi fou Piezoeric masini e pei o le tele-vaega o Pierzoecracerormer stripformer, o le tele o le chotronic starcations.

I le taimi lava e tasi, i tulaga o mea fou, o le atinaʻe o le taʻitaʻi-leai se totogi o le cyzocerc commics, e mafai ona suia ai le tele o chitactic commickis o oloa lanu eletise eletise. I se faʻaopopoga, o le faʻaaogaina o Pyzoocie Berzoocerper Barchs i le isi augatupulaga o le au aʻoga e amata ona aliaʻe. I le Vavega ua mavae, ma le atinaʻeina o masini uaeapisi ma maualalo eletise, suʻesuʻega ma atinaʻe o le tekonolosi malosi e faʻaaogaina le tele o le tergocerc conmocial thepractics, faʻalapotopotoga ma pisinisi.


4. malaia o mea e tupu

Microwave Dieclectic Citimics o le maatusaga o fesoʻotaʻiga uaealesi o fesoʻotaʻiga. Lautele faʻaaogaina i telefoni feaveaʻi, folau, sateliva satelite tulaga, satelite system, ratelite, bluettt, blathetol ma le uaea o le lotoifale nofoaga (wlan) ma isi fanua. Vaega e pei o faamamaina, o tagata renopela ma OCopelators na totonu o Mikave Dracrave Cermics e faʻaaogaina lautele i le 5g, ma o lo latou tulaga faʻatapulaʻaina o fesoʻotaʻiga oloa. Microwave electromagnetic mea faʻatau-paʻu mea maualalo, o le tulaga maualuga, maualuga le tumau ma le faʻamalosia o loʻo i ai nei le faʻailoga o le ituaiga o le lalolagi. Microwave O mea na faia e le taeao o le atinaʻeina o le atinaʻeina o le atinaʻeina i Amerika, Iapani, Europa ma isi itulagi, ae o Iapani na faasolosolo i se tulaga sili ona mama. Faatasi ai ma le saoasaoa o le atinaʻeina o le lona tolu augatupulaga faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga, o le Iunaite Setete, na faia ai suiga faʻatonutonu mo le atinaʻeina o lenei fanua maualuluga. Mai le taimi lata mai o atinae uiga o Microwave Draclectic Citimics. Ile taimi nei, o le tulaga gaosiga tulaga o microwave dieckcletric mea ma masini o le sili ona maualuga i Iapani o Murata, Kye-Tech (TTTD Company Company i Amerika.


5. O semicounductor chracticcs alamanuia

Semicounductor cramics o se ituaiga o faʻamatalaga o mea e mafai ona faʻasaga ai ni fua o le tino e pei o le suamalie o le tino, kesi, eleele, malamalama, malamalama ma le eletise faʻavae o tupe tekonolosi , e pei o le lelei tele o le vevela o le fale maloloina (PTC), le lelei le lelei o le vevela o le fale o le soifua maloloina (NTC) ma le Gristor, faʻapea foi ma le kesi ma le le gaoia. O le galuega faatino ma le tau o loʻo aoga o le falemaʻi ma omiga i totonu o clamirac o le sili atu i le semicoundus chraercces mea. International, o mea taua o le faletalimalo ma masini i Iapani Murata, Shiura faaeletonika Co., Ltd. (Ishizuka), Vishay (Verhay), Siamani EPCOs (epcos) ma isi kamupani o loʻo sili atu faʻavaomalo o le lalolagi, ma o latou oloa o le lalolagi atoa lelei lelei ma tau maualuga. I tausaga talu ai nei, o masini i fafo atu o loʻo i totonu o le tulaga maualuga, e amanaʻiaina le maualuga, maualuga, maualuga le saʻo, claviseterer chip ma fua 'ava ma fua. Ile taimi nei, o nisi tagata sauai o faʻatekinisi faalemafaufau o loʻo faʻalauiloaina nisi chip semimiccouctor shomactic devices e faʻavae i luga o le tele o oloa maalilimu.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Puletaofia © Copyright © 2024 Jinghui Industry Ltd. Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu