Aiga> Tala Fou> Medillized Cititrics-o le ata autu mo amataga ma tagata poto
March 11, 2024

Medillized Cititrics-o le ata autu mo amataga ma tagata poto

Faʻafeiloaʻiga


O lenei tala e aofia ai le gaosi oloa o metrimazs claractics, o ituaiga o metotia masani , o loʻo aʻafia ai faʻamatalaga ma ana talosaga ma lana talosaga .


Mataupu 1: O le a M ENALAMI KALAMO

Medillics Certactics faʻasino i se vaega o le uamea ata tifaga ua teuina i luga o le laʻau faʻapitoa o le enisinia, ona faʻamalosi lea i le vevela , vaai i le Ata 1 .


Metallized Ceramics

Ata 1: Medillized Clamics


Ina ua maeʻa Medizing Providge, o le pito i luga o loʻo ofoina atu uiga o uamea, e mafai ona ausia lelei fesoʻotaʻiga i le va ceramic ma uamea e ala i le mitamita.


Mataupu 2: Aisea o le cerammic s medalli zed ?

O se mea masani i le masani i Insoloac le-metallic mea, muamua o le masani ai o le tele o voltage, maualuga o le eletise eletise meatotino, meatotino a masini, meatotino a le ogalaau ma meatotino atmatic. I nei faiga faʻatulagaina talafeagai , e masani ona aofia ai le soʻotaga o loʻo uʻamea ma ni vaega uamea i mea eseese, pei o le staneless spack, Kovar ma isi mea. Talu mai le le lelei o le faʻalauteleina o le sima ma uʻamea o loʻo iai le tele o mea; i le taimi nei, o mea e lua e leaga ai le susu; Ma i nei fanua, o le faʻamaufaʻailoga o le vaega o le sitaili ma uamea o loʻo i ai le malosi o le malosi (malosi le malosi) ma le le lelei o le ea, e le mafai ona latou tuʻu saʻo. Ma ia sima meramic medlullization Tekonolosi na fanau mai.


Mataupu 3: Tulaga o le M ENABAMI K ERAMIC

1. Pulea maualuga

O le vevela na fausia e le chip e mafai ona fesiitai saʻo i luga o vaega o chramic e aunoa ma se soka o vaega, e mafua ai le sili atu le lelei o le vevela vevela.

2. Lelei le lelei o le lautele

O le le lelei o le le lelei o le alualu i luma o le alualu i luma Cereracs ma Chips e tutusa , ma o le a le mafua ai le tele o suiga o le vevela e pei o faʻafitauli e pei o faʻafitauli i le fesoʻotaʻiga vaega .

3. Le maualalo o le gaoi

O le diecpertric i taimi uma o le chitrac mea lava ia e faia ai le faʻailoilo leiloa laʻititi lautele faʻaaogaina i fesoʻotaʻiga meafaigaluega ma faʻailoga faʻailo.

4. maualuga le malosi

Maualuga le malosi o le uʻamea nofoaga ma sima o loʻo aʻafia ai o le Chiramic Cromic Croritation oloa oloa, e oʻo atu i le 45mpA o le 1mm mafiafia vaega i latou lava)

5. Maualuga maualuga le vevela

C ermactics mafai ona tatalia maualuga ma maualalo le vevela mafiafia ma tele feololo, ma mafai foi ona faʻagaioia i le maualuga tele le vevela o le 800 tikeri mo se taimi umi.

6. Maualuga eletise eletise

Alamanuia ofisa o loʻo i totonu o mea e mafai ai ona tatalia le tele o voltowy voltics, aemaise clamics ma le sikafuina, ma mafai foi ona faʻaaogaina i fanua ma vottage i luga o 100ktv.

7. Vailaau Tumau

O le tino sima e sili atu le mautu o vailaʻau, ma o le a le tali atu i le tele o le malosi o le Amisart Amids ma Bases, ma o le a le faʻamamaina i le siosiomaga maualuga .


Mataupu 4: m Echangism o Clorac Medinelization

O le a le auala o le scranesm o clarac medalulization? O le faiga o faʻataʻitaʻiga o sima e faʻaaoga ai le eseʻese vailaʻau o loʻo i ai ma le fefiloi o mea eseese ma faʻatamaʻi i soʻoga oona, e pei o povi ma okenic o povi. A o aʻe aʻe o le vevela, o le vai o le vai ua fausia pe a tali mai mea uma e fausia ai le tuʻufaʻatasi ma taunuʻu atu i le masani faʻaulu. O le suavai tioata vaega e iai le videcosity ma maua ai se palasitika tafe i le taimi e tasi. Mulimuli ane, le tioata o ipu ua tuufaʻutuina i lalo o gaioiga o gaideliries, ma o atomo poʻo molela e eseʻese ma faimalaga i lalo o le drive o le malosi o luga. O le pores faasolosolo lemu ma mou atu ma le faʻateleina o le fatu saito lapoʻa, o le mea lea e iloa ai le faʻafanua o le metallization o le metabilized

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Puletaofia © Copyright © 2024 Jinghui Industry Ltd. Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu